Att vara en anständig människa

Mitt kall i livet har inget med mitt arbete att göra. Inte direkt. Men eftersom jag valt att leva mitt jobbliv i balans med min privata person, så kan man säga att det ändå blir så. Så vad är mitt kall? Jo, för mig är det: Att vara en anständig människa. I allt jag gör, på jobbet eller privat, så är dessa enkla ord min ledstjärna. Om jag kan, med mina handlingar och mitt sätt att möta mina medmänniskor, göra denna värld till en liten vänligare och varmare plats, då är jag mer än nöjd med mitt liv. För mig finns det inget som är viktigare än de människor som utgör mitt liv: mina nära och kära, mina kunder, tjejen i kassan på Willys, eller totala främlingar ute i samhället, alla förtjänar min respekt och min medmänsklighet. För vem är vi, om vi inte tar hand om varandra?